Pripreme za upis u srednje umetničke škole i fakultete

Pripreme za Upis u Srednje Umetničke Škole i Fakultete: Osvajanje Umetničkih Visina uz Profesionalnu Pripremu

Ako sanjate o umetničkom svetu i želite da svoje talente ponesete na sledeći nivo, naš program pripreme za upis u srednje umetničke škole i fakultete je pravi put ka ostvarenju vaših snova.

Profesionalni Pristup

Nastava se održava pod vođstvom iskusnih profesora sa dugogodišnjim iskustvom, uz dodatne konsultacije sa mentorima iz srednjih umetničkih škola i fakulteta. U proteklih pet godina, naši polaznici su ne samo savladali program već su i uspešno upisali željeni smer.

Sveobuhvatna Priprema

Rad sa učenicima podrazumeva temeljnu pripremu u svim oblastima koje se traže na prijemnim ispitima. Prilagođavamo dinamiku programa prema nivou kandidata, pružajući sveobuhvatnu podršku u željenom roku za upis.

Raznovrsne Tehnike

Naš pripremni program obuhvata standardne tehnike i procese – crtanje olovkom, ugljenom, slikanje po motivima mrtve prirode, portrete figure, kao i rad na živom modelu.

Vođe Radionica

Jelena Koštica i Goran Ratković, iskusni i posvećeni profesionalci, predvode radionice, deleći svoje znanje i iskustvo sa entuzijastičnim polaznicima.

Sve što vam je Potrebno

Pribor i materijal su uključeni u cenu članarine, osiguravajući da imate sve neophodno za uspeh u vašem umetničkom putovanju.

Prilagođeni Termini

Nudimo fleksibilne termine, prilagođene potrebama malih grupa učenika. Naša prednost je lični pristup i posvećenost svakom pojedincu.

Garancija Uspeha

Do sada, 100% naših polaznika uspešno je prošlo prijemne ispite. Pridružite nam se i zajedno kročimo ka umetničkom uspehu uz pripreme za upis u srednje umetničke škole i fakultete.

Adresa: Beograd, Obilićev venac, tržni centar City passage, lokal 6-4

Radno vreme: radnim danima od 16 do 20 h, subotom od 11 do 18 h.

Kontakt telefon: 060 613 83 10

E-mail: ngo.aesop@gmail.com