Vesti

Kreću sa radom NOVI EDUKATIVNI PROGRAMIKreativne radionice za decu
Praćenje razvoja deteta od 3. godine do upisa u školu
Škola crtanja i slikanja za sve uzraste
Program priprema za upis u umetničke škole
Izaberite program koji vam odgovara i rezervišite svoje mesto na vreme!!!
Za više informacija o našim programima pogledajte https://ngoaesop.org/edukativni-programi/

Napisali smo:Kreativne Radionice za decu od 3 do 6 godina, prirucnik za vaspitace i roditelje
Više na https://edukadoo.rs/product/kreativne-radionice/

Napisali smo:LIKOVNA KULTURA 4– novi udžbenik za 4. razred osnovne škole odobren od strane Ministarstva prosvete. Na inventivan način omogućava učenicima višestruke načine rada u primeni znanja: individualno, u paru ili grupi. Sadržaj takođe može da posluži kao priručnik u pripremi rada i organizaciji časova. Postignut je maksimum interaktivnosti: svaka nastavna jedinica sadrži QR kod koji učenik očitava prislanjanjem na mobilni telefon, što ga vodi na izabrane onlajn sadržaje i vežbanja. Posle svake celine, gradivo se sistematizuje aktivnostima organizovanim u grupni rad. Uz udžbenik postoje i prilozi za rešavanje pojedinih zadataka, a na kraju knjige se nalaze listovi belog papira koji umesto bloka služe za crtanje i slikanje.
Više na https://edukadoo.rs/product/likovna-kultura-4-sa-prilozima-za-vezbanje/

Napisali smo:LIKOVNA KULTURA 2 – novi udžbenik za 2. razred osnovne škole odobren od strane Ministarstva prosvete. Udžbenik ima moderan, dinamičan pristup u kome preovlađuje vizuelno nad tekstualnim. Sadržaji su predstavljeni na jednostavan način. Postignut je maksimum interaktivnosti: svaka nastavna jedinica sadrži QR kod koji učenik očitava prislanjanjem na mobilni telefon, što ga vodi na izabrane onlajn sadržaje i vežbanja. Posle svake celine, gradivo se sistematizuje aktivnostima organizovanim u grupni rad. Dat je veliki broj zadataka, među kojima su i zadaci za one koji žele da postignu više.
Više na https://edukadoo.rs/product/likovna-kultura-2-2/

Napisali smo:LIKOVNA KULTURA 1 – novi udžbenik za 1. razred osnovne škole odobren od strane Ministarstva prosvete. Ima moderan, dinamičan pristup u kome preovlađuje vizuelno nad tekstualnim. Sadržaji su predstavljeni na jednostavan način. Postignut je maksimum interaktivnosti: svaka nastavna jedinica sadrži QR kod koji učenik očitava prislanjanjem na mobilni telefon, što ga vodi na izabrane onlajn sadržaje i vežbanja.Posle svake celine, gradivo se sistematizuje aktivnostima organizovanim u grupni rad.dat je veliki broj zadataka, među kojima su i zadaci za one koji žele da postignu više.
Više na https://edukadoo.rs/product/likovna-kultura-1-2/